Yritys

Procargo tarjoaa tehokkaat työkalut logistisiin ratkaisuihin suunnittelusta, tutkimuksesta ja alihankinnasta rahdin toimitukseen saakka.

 

Procargo on perustettu vuonna 1998 täyttämään markkinoiden tarpeet korkealaatuisista ja innovatiivisistä kuljetusratkaisuista. Olemme Suomen ainoa jäsen maailmanlaajuisessa projektikuljetusalan verkostossa WWPC:ssä, (Worldwide Project Consortium), jossa on mukana projekti- ja erikoiskuljetusalan parhaat asiantuntijat kaikkialla maailmassa.

Procargon toimitusjohtaja Wolfgang Karaulle on myönnetty timanttinen Yrittäjäristi yli 30 vuoden ansiokkaasta toiminnasta suomalaisena yrittäjänä. Timanttisen Yrittäjäristin on myöntänyt Suomen Yrittäjät ry 1.6.2016.

Kansainvälinen toimija

Vahva tietämys, ensiluokkaiset yhteistyökumppanit ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti suunnitellut kuljetuskokonaisuudet ovat tuoneet Procargolle tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman.

Tavoitettavissa 24/7

Kuljetusten jatkuva seuranta, reaaliaikainen raportointi sekä nopeus ja tarkkuus kaikessa toiminnassa takaavat varmuuden kuljetusten onnistumisesta. Olemme myös tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Projektitoimitusten suunnittelu, toteutus ja seuranta hoidetaan mitä suurimmalla ammattitaidolla ja maakohtaisella tietämyksellä.

Palvelut

 

Projektikuljetukset

Procargo tarjoaa kokonaisratkaisuja isokokoisten, painavien sekä suurivolyymisten projektitoimitusten kuljettamiseen maailmanlaajuisesti.

Kaikki toimitukset räätälöidään asiakaskohtaisesti, kyseisen projektin erikoisvaatimukset huomioiden. Tämä tehdään yhteistyössä ensiluokkaisten yhteistyökumppaneiden kanssa kaikkialla maailmassa.

services1


 

Lento- ja mericharter

Charterkuljetuksiin vuokrataan aluksia proomuista kaikkien kokoluokkien valtamerialuksiin sekä rahtikoneita pienistä propellikoneista aina Antonov 124-100 rahtikoneisiin.

Procargon pitkäaikaiset ja ensiluokkaiset suhteet kuljetusyrityksiin, operaattoreihin ja kuljetuskaluston omistajiin takaavat luotettavan palvelun sekä saumattoman yhteistyön kuljetusketjun jokaisessa vaiheessa.

services2


 

Procargo käyttää luotettavien kuljetusyhtiöiden palveluja, jotka valitaan projektikohtaisesti joko lento-, meri- maa- tai yhdistelmäkuljetuksena, myös ovelta ovelle.

Esimerkkejä projekteista

Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut isokokoisten, painavien sekä suurivolyymisten projektitoimitusten kuljettamiseen maailmanlaajuisesti.

Yhteistyökumppanit

Procargon yhteistyökumppaneina ovat parhaat mahdolliset projektikuljetusasiantuntijat maailmassa.

 

Procargo on Suomen ainoa jäsen WWPC:ssä, Worldwide Project Consortiumissa, joka on maailman johtava franchise-pohjalla toimiva projektikuljetusyritysten verkosto.

WWPC perustettiin vuonna 1999 ja se on ollut Baltic Exchange -jäsen vuodesta 2001. WWPC:n jäseniksi hyväksytään vain alan kovimmat ammattilaiset ja jäsenet toimivat selkeiden ja tiukkojen toimintaohjeiden mukaan.

 

 

logo_wwpc

 

Procargo on Suomen ainoa jäsen WWPC:ssä. Procargon toimitusjohtaja Wolfgang Karau toimii myös WWPC:n operatiivisena johtajana.

 

 

logo_heavycargonews

Heavy Cargo News on online-uutissivusto sekä lehti, joka valaisee Worldwide Project Consortium WWPC:n sekä Cargo Equipment Experts CEE:n jäsenten osaamista.

 

Asiakkaat pääsevät nauttimaan Procargon kumppaneiden alueellisesta tietämyksestä tapahtuipa kuljetus missä päin maailmaa hyvänsä. Ensiluokkainen ammattilaisverkosto antaa varmuuden siitä, että rahti on parhaissa käsissä kuljetuksen jokaisessa vaiheessa.

Yhteystiedot

Oy Procargo – Professional Cargo Care Ltd

 

wolfgang_karau

Kuljetukset, myynti

Wolfgang Karau
Managing Director
Puh:+34 690 708 964
Email: wkarau@procargo.fi

maarit_karau

Hallinto, markkinointi

Maarit Karau
Puh: +34 609 155 112
Email: mkarau@procargo.fi